Onderwerp

Museum voor kerkgeschiedenis

Het museum voor kerkgeschiedenis van de kerk vertelt het verhaal van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen door middel van educatieve tentoonstellingen en programma’s. Het museum ligt in het centrum van Salt Lake City, pal west van Temple Square. Het museum is voor iedereen gratis toegankelijk. Het museum verzamelt en exposeert kunst en kunstvoorwerpen uit de hele wereld die met de heiligen der laatste dagen te maken hebben en biedt het hele gezin een educatieve ervaring.

Het museum heeft permanente galerijen en tijdelijke tentoonstellingen over bepaalde thema’s. Veel van de kunstwerken kunnen ook online bekeken worden.

Het adres van het museum voor kerkgeschiedenis is 45 North West Temple Street, Salt Lake City (Utah, VS) en is open voor het publiek van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.