Persbericht

Alle hulpbronnen van de kerk voor een beter leven nu samen op één Europese website

Er is nu een uitgebreide reeks hulpbronnen voor welzijnszorg en zelfredzaamheid van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen voor 40 Europese landen op één enkele website te vinden: www.LifeHelpEurope.org.

WSR website 01
WSR website 01
Met één muisklik vindt u alle hulpbronnen voor welzijnszorg en zelfredzaamheid van de kerk op één webpagina. 2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Vanaf deze landingspagina kunnen kerkleden en belangstellenden met één klik toegang krijgen tot de hulpbronnen van de kerk - in hun moedertaal - en informatie en instructies vinden over onderwijs, loopbaanontwikkeling, geestelijke en emotionele gezondheid, humanitaire dienstverlening, ondernemerschap, levensdoelen, voorbereiding op noodsituaties en nog veel meer.

Waarom is het nodig om al deze hulpbronnen op één site te verzamelen? 'Het vereenvoudigt het voorheen moeilijke proces om ze te vinden', zegt Ether Simoncini, manager van de afdeling Welzijnszorg en zelfredzaamheid van de kerk voor Italië, het Noord-Adriatisch zendingsgebied en Eurazië.

Hij legt uit dat de kerk deze hulpbronnen in de loop van de voorbije decennia heeft ontwikkeld en verfijnd. Veel van die hulpbronnen zijn onafhankelijk van elkaar ontwikkeld, door verschillende afdelingen van de kerk. Er zijn verschillende websites voor aangemaakt. Voeg daarbij de verschillende landen en talen in Europa, waardoor het moeilijk en frustrerend kan zijn om de juiste informatie in de eigen taal te vinden. 'Zodra we (de mensen) geleerd hadden hoe ze die konden vinden, waren ze het alweer vergeten', zegt Simoncini met een glimlach.

WSR website 02
WSR website 02
Enkele van de beschikbare hulpbronnen voor elk land op www.LifeHelpEurope.org.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

De afdeling Welzijnszorg en zelfredzaamheid van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen centraliseert nu alle informatie op www.LifeHelpEurope.org. 'We instrueren onze leiders, we voegen een onderschrift aan onze e-mails toe, we drukken een QR-code op visitekaartjes - maar we moeten nog meer doen', zegt Simoncini enthousiast.

'Hulp bij het dagelijks leven' is een verzamelnaam voor alle hulpbronnen van de kerk in het kader van welzijnszorg en zelfredzaamheid. Simoncini merkt op: 'Het webadres is dus uitstekend geschikt.'

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.