Persbericht

De Bibliotheek voor familiegeschiedenis heet voortaan de FamilySearch-bibliotheek

De Bibliotheek voor familiegeschiedenis op Temple Square in Salt Lake City (Utah, VS) heet voortaan de FamilySearch-bibliotheek. De ruim 5.700 centra voor familiegeschiedenis van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen zijn vanaf nu FamilySearch-centra.

FamilyHistoryLibrarySLC01
FamilyHistoryLibrarySLC01
De FamilySearch-bibliotheek in Salt Lake City (Utah, VS)2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Deze subtiele veranderingen wijzen mensen op de vele belangrijke – en gratis – genealogische hulpmiddelen die in deze gebouwen beschikbaar zijn.

Families staan centraal in de Kerk van Jezus Christus – en in Gods plan van geluk. We sporen u aan om de FamilySearch-bibliotheek of een plaatselijk FamilySearch-centrum te bezoeken om meer te ontdekken over uw afkomst en hoe u door uw voorouders gevormd bent. U kunt daar hulp op maat krijgen en u krijgt toegang tot technologie en exclusieve documenten.

Op de website van de FamilySearch-bibliotheek kunt u de openingstijden vinden en een FamilySearch-centrum bij u in de buurt zoeken.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.