Persbericht

De plaatsbewijzen voor de Europese tournee van het Mormon Tabernacle Choir vliegen weg

De concerten in Wenen en Frankfurt zo goed als uitverkocht

Hoewel er een run is op de kaartjes voor de concerten van het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square, die deze zomer in zeven Europese steden optreden, is het nog niet te laat voor muziekliefhebbers.

De voorverkoop is op vrijdag 5 februari j.l. van start gegaan. In nog geen week tijd waren de concerten in Wenen en Frankfurt zo goed als uitverkocht. Ook de verkoop van kaartjes voor de concerten in Berlijn, Neurenberg, Zürich, Brussel en Rotterdam loopt goed.

Klik hier voor bijzonderheden over kaartverkoop.

Het is alweer achttien jaar geleden dat de groep een bezoek aan Europa bracht.    De groep bestaat dit keer uit meer dan 320 koorleden en een deel van het Orchestra at Temple Square.

Het koor heeft vijf gouden en twee platina platen op zijn naam staan. Het is onderscheiden met de Amerikaanse National Medal of Arts en is zowel in de National Association of Broadcasters’ Hall of Fame als in de National Radio Hall of Fame opgenomen. Het koor heeft ook een Grammy Award en drie Emmy Awards gewonnen.

Bekende Europese artiesten, zoals Andrea Bocelli, Sissel, Bryn Terfel, Alfie Boe, Katherine Jenkins en The King’s Singers, hebben gastoptredens met het koor verzorgd.

Het koor is wekelijks in de uitzending Music and the Spoken Word te beluisteren. Dit programma duurt een half uur en is ’s werelds langstlopende radioprogramma dat momenteel via tweeduizend radio-, tv, kabel en satellietstations uitgezonden wordt.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.