Persberichten

Gérald Caussé geroepen in de Presiderende Bisschap

Bisschop Gérald Caussé (48) was werkzaam als lid van het Eerste Quorum der Zeventig en als raadgever in het presidium van het gebied Europa toen hij in de Presiderende Bisschap werd geroepen. 
In de kerk is hij verder werkzaam geweest als quorumpresident ouderlingen, raadgever in de bisschap, raadgever in het ringpresidium, ringpresident en gebiedszeventiger.

Bisschop Caussé bezit een mastersgraad in de bedrijfskunde van ESSEC. Hij is werkzaam geweest in de voedselindustrie, waarbij hij betrokken was bij enkele supermarktketens en voedseldistributiebedrijven. Tot 2008 was hij algemeen directeur van Pomona, een voedseldistributiebedrijf in Frankrijk. Hij heeft tevens gewerkt als logistiek directeur voor Carrefour Group, een internationaal opererend supermarktbedrijf.

Hij is geboren in Bordeaux (Frankrijk) en getrouwd met Valérie Lucienne Babin. Zij hebben vijf kinderen en één kleinzoon.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.