Persbericht

Mormon Radio en Mormon Messages

Het doet ons genoegen aan te kondigen dat de kerk een officiële radiozender heeft gelanceerd, genaamd Mormon Channel. De radiouitzendingen komen van Temple Square in Salt Lake City en zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week, te beluisteren. De inhoud van de uitzendingen komt uit de enorme geluidsarchieven van de kerk, aangevuld met twintig nieuwe series die speciaal voor de zender zijn geproduceerd. Mormon Channel brengt bovendien programma’s van verschillende partnerorganisaties zoals Deseret Book, Bonneville International, Deseret News, LDS Business College en de campussen van de Brigham Young University. De inhoud is gevarieerd, waaronder standaard kerkprogramma’s zoals de uitzendingen van het Mormon Tabernacle Choir, bijeenkomsten van algemene conferenties, en informatieve programma’s over de leer, geschiedenis en nieuwsberichten van de kerk. Er zijn ook programma’s voor kinderen en tieners.
U kunt Mormon Channel continu live online beluisteren op radio.lds.org. Op dat adres zijn ook downloads en podcasts van programma’s beschikbaar. Verschillende landenwebsites van de kerk in het gebied Europa bieden ook links naarradio.lds.org. Overweeg alstublieft om deze informatie door te geven aan vrienden en familieleden die nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe kerkelijke radiozender. Als u opmerkingen of suggesties heeft aangaande Mormon Channel, stuur die dan aanradio@lds.org. Mormon Messages op You Tube Mormon Messages, het officiële You Tube-internetkanaal, heeft een verzameling video’s over verschillende onderwerpen. Het zijn allemaal korte video’s van 1,03 tot 5,41 minuten. Alle video’s zijn inspirerend en opbouwend. Ga naar de site door in uw browser Mormon Messages te typen of ga rechtstreeks naarhttp://www.youtube.com/MormonMessages. De titels omvatten: Happy Mother’s Day, Mom; Hope You Know, We Had a Hard Time, (illustratie van de conferentietoespraak van ouderling Quentin L. Cook); CREATE (illustratie van de toespraak die president Dieter F. Uchtdorf tijdens de algemene bijeenkomst van de zustershulpvereniging heeft gehouden); An Apostle’s Easter Thoughts on Christ (illustratie van de conferentietoespraak van ouderling Jeffrey R. Holland); Gordon B. Hinckley – Lessons I Learned as a Boy;How Can I Find Happiness? en Mormon Ad-Homefront- Scifi. U kunt zich op dit kanaal abonneren (met de ‘Subscribe’-knop op de site) om e-mailtjes te krijgen zodra er nieuwe video’s zijn toegevoegd. Gelieve goed nota te nemen van de volgende waarschuwing op de site: als u klikt op ‘Related Videos’ of ‘Promoted Videos’, kunt u video’s starten die niet door de kerk beheerd en gecontroleerd worden, en die kunnen ongepaste beelden bevatten. Alle video’s op de pagina van Mormon Messages en die onder ‘More From: MormonMessages’ zijn veilig.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.