Mormon Newsroom
Persbericht

Mormon Tabernacle Choir in uitverkochte Jahrhunderthalle

Zichtbaar geëmotioneerde concertgangers en een staande ovatie bij het concert van het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square op zaterdag 9 juli 2016 in de uitverkochte Jahrhunderthalle.

Het zal indrukwekkend zijn, had de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung voorspeld en zij had groot gelijk.

Na optredens in de Philharmonie in Berlijn, de Meistersingerhalle in Nürnberg, het Musikverein in Wenen en het Hallenstadion in Zürich, deed het wereldberoemde koor van de Amerikaanse staat Utah Frankfurt aan. De tickets voor het optreden in de metropolis van Hessen waren snel uitverkocht.

Het programma bestond uit dankliederen van over de hele wereld, moderne, religieuze liederen en Amerikaanse favorieten.

‘Ik kan me nauwelijks voorstellen hoe mijn muzikale leven zowel privé als professioneel zou zijn zonder het Mormon Tabernacle Choir. Een echte belevenis!’ was de commentaar van Holger Wemhoff, hoofdpresentator sinds vele jaren van Klassik Radio, over de Europese tournee van het koor.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.