Laatste nieuws

Mormoonse zendelingen op Belgische TV

Veel jongeren die lid zijn van onze kerk geven anderhalf of twee jaar van hun leven aan een zending. Ze worden ‘geroepen’ om ergens in de wereld het evangelie te verspreiden. Het zijn niet de gemakkelijkste jaren, maar de ervaring draagt enorm bij tot de versterking van het individueel geloof en de eigen persoonlijke ontwikkeling.

Hier in Vlaanderen zijn een dertigtal zendelingen actief die uit heel de wereld komen. In ‘Iedereen beroemd’ kwamen de zendelingenzusters even in beeld.  ‘Fans of Flanders’, een Engelstalig platform en tv-programma dat Vlaanderen aan de wereld toont, volgde twee zendelingen een tijdje en bracht hen heel mooi in beeld. We danken de redactie en vooral Sam voor de zeer aangename samenwerking. Binnenkort zal Jan van Looveren trouwens ook ‘ja’ tegen de zendelingen zeggen.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.