Persbericht

Nieuwe aflevering van ‘Vriend tot vriend’ in november

‘Vriend tot vriend: Mijn hemelse Vader houdt van mij’ is vanaf 5 november 2022 beschikbaar

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft bekendgemaakt dat er op 5 november 2022 om 10.00 uur Utah-tijd een nieuwe aflevering van Vriend tot vriend wordt uitgebracht met de titel ‘Mijn hemelse Vader houdt van mij’.

Friend2Friend01
Friend2Friend01
Algemeen jeugdwerkpresidente Susan H. Porter met kinderen tijdens een aflevering van Vriend tot vriend met de titel ‘Mijn hemelse Vader houdt van mij’, die op 5 november 2022 wordt uitgezonden.2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Wij nodigen kinderen, ouders en jeugdwerkleerkrachten uit om de uitzending te bekijken. Deze bevat activiteiten, muziek en boodschappen van het algemeen jeugdwerkpresidium.

De Vriend tot vriend van november is het derde Vriend tot vriend-evenement dit jaar. De twee vorige afleveringen gingen over de tempel en de beginselen van de doop, de Heilige Geest en het avondmaal.

Voor de knutselactiviteit in de aflevering van november wordt de kinderen gevraagd om te bedenken hoe ze anderen kunnen dienen en vriendelijk kunnen zijn, en om daarna een tekening van hun ideeën te maken of er iets over op te schrijven.

De volledige uitzending en onderdelen ervan blijven na 5 november beschikbaar als aanvulling op het onderwijs thuis en in de kerk. Kinderen kunnen deze uitzending

met hun familie, in het jeugdwerk of alleen bekijken.

Het evenement wordt in het Engels uitgezonden. Vertalingen zijn beschikbaar in het Spaans, Portugees, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Koreaans, Japans, Mandarijn en Kantonees.

Zo kijkt u naar de uitzending


De video’s zijn in de bovenstaande talen beschikbaar op ChurchofJesusChrist.org, Evangeliebibliotheek en Evangeliemedia.

De Engelse, Spaanse en Portugese versies zijn ook beschikbaar op de YouTube-kanalen van Gospel for Kids:

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.