Persbericht

Nieuwe videoreeks over voorbereiden op de algemene conferentie

De algemene oktoberconferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen vindt op 2–3 oktober 2021 plaats. De kerk nodigt iedereen uit om samen met miljoenen mensen over de hele wereld naar boodschappen van levende profeten, apostelen en andere wereldwijde kerkleiders over de Heiland Jezus Christus te luisteren.

General Conference October 2021Download Photo

Ter voorbereiding op dit geestelijke evenement publiceert de kerk in de dagen vóór de algemene conferentie acht korte video’s met suggesties. Bekijk hieronder een trailer van ‘Algemene conferentie: Hoe gaat u zich voorbereiden?’:

Er wordt van 25 september tot 2 oktober 2021 dagelijks op de sociale media van de kerk (Facebook, YouTube, Instagram) in 22 talen een nieuwe clip met een suggestie geplaatst.

U kunt de nieuwste uploads ook in deze playlist bekijken.

De algemene conferentie is een wereldwijde bijeenkomst van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Twee keer per jaar, tijdens het eerste weekend van april en oktober, houden kerkleiders uit de hele wereld toespraken over de levende Christus en zijn evangelie. De conferentie wordt vanuit het Conferentiecentrum op Temple Square in Salt Lake City (Utah, VS) live in ongeveer zeventig talen uitgezonden, en later in meer dan honderd talen vertaald.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.