Persbericht

Nieuwe webwinkel

De kerk lanceert op 2 mei 2011 een nieuwe webwinkel op store.lds.org. Deze nieuwe webwinkel biedt heiligen der laatste dagen over de hele wereld de mogelijkheid om vanuit huis kerkmateriaal rechtstreeks te bestellen. (Houd wel rekening met meer dan 20 euro verzendkosten bij verzending naar Nederland of België!)

De nieuwe webwinkel verkoopt artikelen die u ook bij het distributiecentrum vindt, zoals Schriften, studiemiddelen, tijdschriften, muziek, afbeeldingen, tempelkleding, lesboeken enzovoorts, en geeft bovendien online toegang tot kerkpublicaties.

De website wordt aanvankelijk gelanceerd in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Russisch. Andere talen volgen later dit jaar, onder meer Portugees, Japans, Koreaans en Chinees.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.