Biografie van leider

Ouderling Jack N. Gerard

<p>Ouderling Jack N. Gerard</p>
Ouderling Jack N. Gerard2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Kerkwerk

Ouderling Jack N. Gerard is op 31 maart 2018 als algemeen zeventiger van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen gesteund. Hij was van 2010 tot 2016 lid van het Zesde Quorum der Zeventig in het gebied Noord-Amerika-Noordoost. Hij is momenteel werkzaam in het presidium van het gebied Europa-Midden.

Ouderling Gerard heeft verschillende kerkroepingen gehad, waaronder voltijdzendeling in het zendingsgebied Sydney (Australië), bisschop, ringpresident, en zijn lievelingsroeping: kinderkamerleider.

Beroepsleven

Ouderling Gerard heeft een bachelordiploma in de politicologie en een diploma in de rechten behaald aan de George Washington University. Hij is CEO van verschillende instellingen geweest. Hij was lid van het Huis van Afgevaardigden en van de Senaat van de Verenigde Staten, en vervulde bestuursfuncties in verschillende maatschappelijke organisaties.

Privéleven

Jack Noel Gerard is geboren op 15 december 1957 in Idaho Falls (Idaho, VS). Hij trouwde in 1984 met Claudette Neff. Ze hebben acht kinderen.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.