Biografie van leider

Ouderling Massimo De Feo

Ouderling Massimo De Feo was lid van het Derde Quorum der Zeventig in het gebied Europa toen hij in de algemene aprilconferentie van 2016 als algemeen zeventiger geroepen werd.

MassimoDeFeo

Ouderling De Feo behaalde in 1979 zijn diploma in de wetenschappen aan de wetenschappelijke staatsschool Moscati in het Italiaanse Tarente. Na zijn voltijdzending begon hij in 1984 aan zijn loopbaan in internationale betrekkingen toen hij door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken werd aangenomen en als diplomaat bij het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken werd geaccrediteerd.

Hij is lid geweest van verschillende comités van de Amerikaanse regering voor bilaterale overeenkomsten op het gebied van sociale zekerheid. Hij is ook chef sociale zekerheid geweest aan de Amerikaanse ambassade in Rome en Parijs. Na ruim dertig jaar trouwe dienst was hij onlangs werkzaam als waarnemend functionaris sociale zekerheid van het Amerikaans ministerie van Buitenlandse Zaken in Zuid-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Ouderling De Feo heeft tal van kerkroepingen gehad, waaronder voltijdzendeling in het zendingsgebied Rome van 1981–1983, gemeentepresident, districtspresident, raadgever in een bisschap, hogeraadslid, ringpresident en gebiedszeventiger. Sinds augustus 2017 is ouderling De Feo tweede raadgever in het gebiedspresidium van Europa.

Massimo De Feo is op 14 december 1960 in het Italiaanse Tarente geboren. Hij trouwde in augustus 1984 met Loredana Galeandro. Ze hebben drie kinderen.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.