Persbericht

RootsTech 2023 zal zowel virtueel als fysiek plaatsvinden

In 2023 zal RootsTech, de grootste bijeenkomst over familiegeschiedenis ter wereld, als fysiek evenement in Salt Lake City worden gehouden als aanvulling op het gigantische virtuele congres. Zet het alvast in uw agenda, want van 2–4 maart 2023 kunt u samen met miljoenen anderen fysiek of virtueel genieten van inspirerende toespraken, leerzame workshops, innovatieve technologie en bovenal van de mogelijkheid om mensen te verbinden met hun familieleden van het verleden, het nu en de toekomst.

RootsTech 2023 01
RootsTech 2023 01
RootsTech 20232022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

FamilySearch vindt het geweldig dat het erfgoed van RootsTech en de missie om families te verenigen kan worden voortgezet. In 2023 is het de 13e keer dat deze wereldwijde bijeenkomst wordt georganiseerd. In 2022 namen er meer dan 3 miljoen mensen virtueel deel. RootsTech heeft sinds het begin innovatie hoog in het vaandel staan. Ieder jaar passen de organisatoren de inhoud van het evenement aan om wereldwijd mensen aan te trekken en up-to-date te blijven. Dit zal in 2023 niet anders zijn.

‘We voelen ons gedwongen te blijven leren en groeien’, zegt Jen Allen, organisator van RootsTech. ‘We zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën om meer bereik te krijgen buiten de branche, en boeiende, leerzame ervaringen te bieden aan de deelnemers van RootsTech.’

Tijdens het evenement in 2023 zullen sprekers van over de hele wereld een scala aan genealogie-gerelateerde onderwerpen aansnijden. Over RootsTech 2023 zal er nog genoeg worden bekendgemaakt, maar Allen geeft aan dat het virtuele evenement voor iedereen over de hele wereld gratis toegankelijk zal blijven. Voor het fysieke evenement zullen er (nader te bepalen) inschrijfkosten worden gerekend en zullen er exclusieve workshops met onder andere live vragenrondes, verdiepende trainingen en casuïstiekbesprekingen worden gegeven. Op het fysieke evenement zijn er unieke verbindende activiteiten en is er natuurlijk de favoriet onder oud-deelnemers van RootsTech: de bruisende expositiezaal.

Allen geeft aan dat zowel virtuele als fysieke deelnemers zullen genieten van het ontdekken van familiebanden. ‘We zijn verheugd dat we de jaarlijkse miljoenen virtuele deelnemers van dienst kunnen blijven en we zien ernaar uit de fysieke deelnemers in Salt Lake City te verwelkomen.’

Ga om u aan te melden voor updates of voor meer informatie naar RootsTech.org. Lees en deel deze aankondiging op de nieuwspagina van FamilySearch.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.