Persberichten

Verandering in gebiedspresidium Europa

Ouderling Timothy J. Dyches is op 6 april 2013 in de halfjaarlijkse algemene conferentie van de kerk in het Tweede Quorum der Zeventig geroepen. Ouderling José A. Teixeira blijft aan als president van het gebied Europa, met ouderling Patrick Kearon als eerste raadgever.

Een zeventiger is een van de ambten in het Melchizedeks priesterschap, de hogere orde van het priesterschap. Zeventigers zijn geroepen en geordend om het evangelie te prediken en om als ‘bijzondere getuige’ van Jezus Christus in de wereld te dienen.

Ouderling Timothy J. Dyches heeft een zending in het zendingsgebied Zuid-Duitsland vervuld,  is president van het zendingsgebied Portland (Oregon, VS) geweest, en heeft verschillende andere kerkfuncties vervuld.. Ouderling Dyches is in het bezit van een bachelorsgraad in universitaire studies aan de Brigham Young University en heeft een medische graad aan de Washington University Medical School. Hij was een oor-, neus- en keelchirurg in een privépraktijk en maakte deel uit van het kadermanagement van een Amerikaans chirurgisch bedrijf.

Hij en zijn vrouw, Jill Elizabeth Dudley, hebben drie kinderen en woonden in Reno (Nevada, VS) voordat zij naar Frankfurt am Main verhuisden.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.