Laatste nieuws

Weggeefkaartje 'Landelijke informatiewebsite' in Europa uitgebracht: handiger in gebruik

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in het gebied Europa heeft een nieuw weggeefkaartje uitgebracht, dat tot doel heeft de landelijke informatiewebsite te propageren. Het kaartje is bestemd voor zendelingen en leden. Ze kunnen het aan hun vrienden geven die online iets meer willen weten over de evangelieboodschap en de kerk in hun land. Het kaartje zal in alle Europese landen worden gebruikt. Dat heeft tot voordeel dat het niet voor elk land hoeft te worden vertaald of gelokaliseerd.

Hoe werkt het?

De URL (http://countrypage.lds.org) op het kaartje brengt de vrienden van de kerk naar een landingspagina, waar ze een land naar keuze kunnen kiezen.
Op de achterkant kan iemand een persoonlijk tintje aan het kaartje geven door een boodschap of contactgegevens toe te voegen. Het bevat ook een QR-code die iemand met een mobiel apparaat kan scannen en die hem of haar naar dezelfde landingspagina brengt.

De kaartjes zijn vanaf februari 2015 beschikbaar in de onlinewinkel op http://store.lds.org.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.