Persbericht

Zesde editie workshopdag Huwelijk en Gezin

Het begint een traditie te worden deHuwelijk en Gezin workshopdag in de ring Apeldoorn. Twee keer per jaar wordt deze dag georganiseerd met workshops die gerelateerd zijn aan het gezinsleven.Het doel is simpel,bouwen aan een beter thuis!
Zaterdag 5 november vond de zesde editie in het kerkgebouw van Apeldoorn plaats. Met het thema‘Samen op het goede spoor’konden belangstellende kiezen uit achttal workshops met sprekers van verschillende disciplines.De workshops waren interactief en gaven de aanwezigen mogelijkheid tips en inspiratie op te doen. Onderwerpen die onder andere aanbod kwamen waren; Verdwaald in de voedingsjungle, Seksuele opvoeding…hoe doe je dat?, Verslaving weerstaan, Kinderen veilig laten internetten en Geluk, is net als succes, een keuze.
De workshopdag werd druk bezocht door ruim 95 belangstellenden vanuit alle windstreken. Voor de kinderen was er opvang geregeld met een geheel eigen programma.
De organisatie heeft de volgende workshopdag van Huwelijk en Gezin geplandin maart 2012.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.