Onderwerp

Rolstoeldistributie

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6213-1-3215-1,00.html

  • In 2003 heeft De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen voor het eerst deelgenomen aan een programma om gehandicapten aan een rolstoel te helpen. Zonder een rolstoel zijn die mensen afhankelijk van vrienden en familieleden, anders moeten ze kruipen.   
  • De kerk distribueert rolstoelen met de hulp van plaatselijke instanties.
  • In 2006 zijn er 54.840 rolstoelen gedistribueerd in 54 landen: Albanië, Angola, Argentinië, Armenië, Barbados, Botswana, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, China, Colombia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Egypte, Ethiopië, Fiji, Filipijnen, Ghana, India, Indonesië, Japan, Jordanië, Kenia, Kirgizië, Kroatië, Libanon, Maleisië, Mexico, Micronesië, Moldavië, Mozambique, Myanmar, Nepal, Nigeria, Oekraïne, Palau, Palestina, Panama, Paraguay, Peru, Roemenië, Rusland, Samoa, Servië, Sri Lanka, Suriname, Tanzania, Thailand, Trinidad, Turkije, Vietnam, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.