Persberichten

Algemene vrouwenbijeenkomst uitgezonden in bijna 500 Europese locaties

Vrouwen en meisjes vanaf acht jaar zullen op zaterdag 27 september 2014 om 18.00 uur plaatselijke tijd in het conferentiecentrum in Salt Lake City (Utah, VS) de algemene vrouwenbijeenkomst van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen bijwonen. Men verwacht dat duizenden trouwe Europese leden de uitzending later in een van de vijfhonderd locaties of via de livestream zullen bekijken.

Een lid van het Eerste Presidium en leidsters van de kerk zullen het publiek toespreken. Zowel leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen als andersgelovigen zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd. De algemene vrouwenbijeenkomst wordt twee keer per jaar gehouden. Ze vervangt de algemene ZHV- en JV-bijeenkomsten die sinds 1993 jaarlijks gehouden werden.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.