Persbericht

Een bijzondere uitnodiging voor dinsdag 16 januari

    

Leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan een live-uitzending met een boodschap van president Russell M. Nelson. Deze vindt plaats op dinsdag 16 januari 2018 om 17.00 uur Nederlandse en Belgische tijd. Deze boodschap wordt in 29 talen uitgezonden op alle mediakanalen van de kerk, inclusief het internet en sociale media. De boodschap van president Nelson wordt om 18.00 uur gevolgd door een persconferentie.

Informatie over de uitzending

Deze boodschap wordt live uitgezonden op LDS.org en via het satellietsysteem van de kerk, in het Nederlands, Cebuano, Chinees (Kantonees en Mandarijn), Tsjechisch, Deens, Engels, Fins, Frans, Duits, Hongaars, Bahasa Indonesia, Italiaans, Japans, Koreaans, Mongools, Noors, Portugees, Russisch, Samoaans, Zweeds, Tagalog, Tahitiaans, Thai, Tongaans, Spaans, Oekraïens, en ASL, met ondertiteling in het Engels, op Mormon Channel, Canal Mormón (Spaans), MormonNewsroom.org, KSL TV, de KSL TV-app, BYUtv, BYUtv Global, KBYUtv Eleven en BYUtv International. Daarnaast wordt de audio ook per radio uitgezonden, op KSL Radio en BYU Radio.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.