Mormon Newsroom
Persbericht

Eerste Presidium wijzigt opzet algemene conferentie

Geen zaterdagavondbijeenkomst meer; oktoberconferentie 2021 zonder publiek

Het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft wijzigingen aangebracht in de opzet van de komende algemene conferenties van de kerk, die elk jaar in april en oktober worden gehouden.

Voortaan zal er geen zaterdagavondbijeenkomst meer worden gehouden. In het verleden werden er zaterdagavondbijeenkomsten gehouden voor vrouwen (in oktober) of voor priesterschapsdragers (in april). Deze wijziging wordt doorgevoerd omdat alle bijeenkomsten van de algemene conferentie nu door iedereen te bekijken of te beluisteren zijn.

De algemene oktoberconferentie 2021 (die op 2 en 3 oktober plaatsvindt) zal vanuit het auditorium van het Conferentiecentrum in Salt Lake City (Utah, VS) worden uitgezonden. Er zal in het Conferentiecentrum geen publiek aanwezig zijn.

De algemene conferentie biedt leden en vrienden van de kerk wereldwijd de mogelijkheid om, dankzij een groeiend aantal technologische hulpmiddelen, toespraken van levende profeten en apostelen over de Heiland, Jezus Christus, te horen.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.