News Story

Het licht van Christus verlicht de kerstdevotional

"Ieder van ons heeft een invloed ervaren dat ons aardig wil doen zijn, iemand in nood wil doen helpen", zei President Eyring, Eerste Raadgever van het Eerste Presidium. "Ieder van ons heeft een toenemend verlangen gevoeld om ver van het kwaad te blijven. En we hebben allen een verlangen gevoeld om minder trots, opschepperig of kritisch te zijn - om meer te lijken op de Heiland". 

Zijn opmerkingen maakten deel uit van het Eerste Presidium's kerstdevotional in het Conferentiecentrum. De Geest van Kerst werd gevierd door middel van het gesproken woord en muziek op deze jaarlijkse evenement, dat duizende leden trok naar Salt Lake City - terwijl nog veel meer leden en niet-leden het programma op televisie of via internet volgden.

Beluister hier de volledige uitzending.

De devotional bevatte kerstmuziek van het Mormon Taberenacle Choir en Orchestra at Temple Square, alsoook verschillende kerstboodschappen van algemene Kerkleiders.

President Eyring zei dat dit jaarlijkse Kerstevenement wederom een gelegenheid gaf aan kijkers wereldwijd om hun verbintenis om Christus lief te hebben en te volgen te verdiepen. 

"Het Licht van Christus", zo zei hij, Verlicht de zondaagse kerstdevotional".

 

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.