De Perskamer Blog

Historisch moment: Kerkdienst in het Portugees

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van de kerk zal op zondag 22 april 2012 in Rotterdam een Portugese avondmaalsvergadering plaatsvinden. Een bijzonder moment daar dit ook de oprichtingsvergadering zal zijn van een Portugese groep in de kerk. Na de avondmaalsvergadering zal er een les zijn met aansluitend een gezamenlijke maaltijd. Iedereen die Portugees spreekt in Nederland en ook België is van harte welkom de kerkdienst te bezoeken. Locatie: kerkgebouw Rotterdam 1, Oosteinde 73 (metrostation Oostplein)
Aanvang: 15:00 uur Wilt u meer inlichtingen bel voor Nederland 0634 - 489 481 en voor buitenland 0031 634 489 481 (u kunt Portugees, Engels en Nederlands spreken). Pela primeira vez na historia da Igreja na Holanda, começará dia 22 de Abril de 2012, ás 15.00 horas, uma Reuniao Sacramental em Portugues no edificio da Igreja em Rotterdam Norte, Rua Oosteinde 73 (Estaçao de Metro Oostplein). A seguir á Reuniao Sacramental, seguir-se-á uma Liçao e depois um pequeno aperitivo, seguido de um convívio entre todos. Esta será a primeira Reuniao para um grupo de Portugueses , assim todos os que sejam de língua Portuguesa , seja na Holanda ou na Bélgica, sao muito bem-vindos. Se quiser saber mais informaçao, pode contactar-nos no telefone 0634 - 489 481 (Holanda) e se telefonar do estrangeiro 0031 634 489 481(Pode falar, Portugues, Ingles ou Holandes).

Het Blog bladeren

Over: Deze blog wordt beheerd en geschreven door personeel van de afdeling Public Affairs van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. De informatie is betrouwbaar en nauwkeurig, maar moet niet per se worden beschouwd als een officiële verklaring van de kerk. Het doel van deze blog is om journalisten, bloggers en het publiek aanvullende context en informatie te bieden over openbare kwesties die betrekking hebben op de kerk. Ga voor officiële persberichten en uitspraken van de kerk naar de homepage van MormonNewsroom.org

Stijlgidsnotitie: Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.