Persbericht

Impressie Barcelonatempel vrijgegeven

De locatie van de tempel is in januari 2023 aangekondigd

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft een impressie van het geplande ontwerp van het exterieur van de Barcelonatempel (Spanje) vrijgegeven.

<p>Impressie van de Barcelonatempel (Spanje).</p><p>Kaart met de locatie van de Barcelonatempel (Spanje).</p>
Impressie van de Barcelonatempel (Spanje).2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Russell M. Nelson, president van de kerk, heeft deze tempel in april 2022 aangekondigd. De Barcelonatempel (Spanje) wordt de tweede tempel in het land, en de locatie is in januari 2023 bekendgemaakt.

<p>Impressie van de Barcelonatempel (Spanje).</p><p>Kaart met de locatie van de Barcelonatempel (Spanje).</p>
Kaart met de locatie van de Barcelonatempel (Spanje).2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

De eerste tempel in Spanje, de Madridtempel, is in 1999 ingewijd. Spanje telt ruim 63.000 heiligen der laatste dagen en 135 kerkgemeenten.

Tempels zijn anders dan de reguliere kerkgebouwen van de kerk. Iedereen is welkom in de diensten op zondag en de andere doordeweekse activiteiten in de plaatselijke kerkgebouwen. Het belangrijkste doel van tempels is getrouwe leden van de Kerk van Jezus Christus de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan heilige ceremonies die een gezin voor eeuwig verenigen.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.