Nieuwsartikel

Voedsel inzamelen voor de Voedselbank in Haarlem

Op 19 januari gingen zendelingen en leden van de wijk Haarlem langs de deuren om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank in Haarlem. In 2 uur werden 10 kratten met voedsel verzameld.

Dit zijn enkele reacties van de deelnemers:

“Het was hartverwarmend om te zien hoe leden, zendelingen en donateurs ieder op hun manier een bijdrage hebben geleverd aan deze enorm succesvolle avond. Buiten was het koud, maar ik weet dat een ieder een goed en warm gevoel aan deze bijzondere ervaring heeft over gehouden. Dit was een avond in de geest van onze Heiland Jezus Christus.”

“Het was een geweldige ervaring. Mensen gaven gul eten aan ons. Ze waren blij om ons te zien en ze zeiden dat we goed en belangrijk werk deden. Het liet mij zien hoe gewillig de meeste mensen zijn om te geven. Het zijn de eenvoudige manieren van dienstbetoon die het beste resultaat geven.”

De Voedselbank was verrast en blij met de donaties en zij hopen dat wij de actie zullen herhalen.

 

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.