Persbericht

Tempelterrein geheel vernieuwd

Onlangs werden de werkzaamheden voor het nieuwe terrein rondom de Den Haag-tempel afgerond. Het traject heeft volgens planning ruim een jaar geduurd. Het resultaat is prachtig geworden. 

 


De Kerk had daartoe in 2015 al grond van de gemeente Zoetermeer aangekocht. Bij de renovatie werden de parkeerplaatsen rondom de tempel aangepast en een hekwerk geplaatst zodat behalve tuintechnisch ook een deel bouwkundig werk werd verricht.
 
Wat het bouwkundige deel betreft werden er granieten kolommen geplaatst waartussen het nieuwe hekwerk is geplaatst. Ook is het park rondom de tempel ingericht met zitbanken van Olympia-white graniet, dezelfde natuursteen als het tempelgebouw. In de namiddag geeft de tuinverlichting een sfeervol beeld op de bloemperken in het park. De beplanting zal komend voorjaar volledig tot bloei komen en te bewonderen zijn.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.