Persbericht

Nieuwe uitdeelkaartjes

De leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen krijgen deze zomer nieuwe uitdeelkaartjes. De kaartjes die de kerk leden en zendelingen verschaft, zijn een makkelijke manier om het evangelie uit te dragen. Apostel Dallin H. Oaks heeft gezegd dat ze ‘klein genoeg zijn om in een overhemdszak of handtas mee te nemen en ze te gebruiken om vrienden en kennissen een gratis artikel van de kerk aan te bieden, zoals een video of een exemplaar van het Boek van Mormon — er staat een telefoonnummer op dat ze kunnen bellen om het geschenk aan te vragen. En de kaartjes nodigen onze vrienden ook uit om de kerkwebsite te bezoeken.’

De nieuwe kaartjes voor het gebied Europa hebben nu al die kenmerken: ze bieden een artikel van de kerk aan, hebben een telefoonnummer dat de ontvanger kan bellen, en de website van het desbetreffende land staat erop. De landenwebsites worden aangepast om de kaartjes op een aantrekkelijke en intuïtief te gebruiken manier in de plaatselijke taal aan te bieden. Bezoekers kunnen de inhoud makkelijk navigeren en alles wat ze interessant vinden meedelen via sociale netwerken.

Tegelijkertijd worden er ook kaartjes met een nieuwe benadering gelanceerd via alle centra voor jongvolwassenen in het gebied Europa. Ze zijn ontworpen rond een levens- of geloofsvraag en nodigen de ontvanger uit om de website voor dat land te bezoeken, waar deze antwoorden op de desbetreffende vraag kan vinden, en waar video’s te bekijken en beluisteren zijn met het getuigenis van plaatselijke leden.

‘Deze kaartjes werken echt, ik heb gezien hoe ze leden helpen en aanmoedigen om het evangelie uit te dragen. Wij nodigen alle leden en jongeren uit om ze geregeld te gebruiken’, aldus ouderling Teixeira, lid van het kerkelijke gebiedspresidium voor Europa.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.