GenConf04-23_01_230321_v1.jpg
Persbericht

Uitnodiging voor de algemene aprilconferentie 2023

Iedereen is welkom op 1-2 april 2023

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen nodigt iedereen uit om op zaterdag 1–2 april 2023 naar haar algemene conferentie te kijken en met miljoenen mensen wereldwijd naar profeten en apostelen te luisteren, die inspirerende boodschappen van hoop en vernieuwing brengen.

Deze religieuze uitzending is voor veel mensen een uitgelezen kans om Jezus Christus beter te leren kennen, hun relatie met Hem te verinnigen, en de vrede, hoop en vreugde te ervaren die zijn volgelingen ten deel vallen. Alle heiligen der laatste dagen, vrienden van de kerk en andere belangstellenden zijn het weekend vóór Pasen bij dit evenement van harte welkom.

‘In de algemene conferentie geven algemene kerkleiders adviezen en aanwijzingen, in de hoop dat luisteraars persoonlijke openbaring ontvangen’, schrijft het Eerste Presidium van de kerk. ‘We raden de leden aan om de gegeven adviezen te bestuderen, te overdenken en toe te passen.’

Dit tweedaagse evenement wordt uitgezonden vanuit het Conferentiecentrum in Salt Lake City en bestaat uit vijf uitzendingen van twee uur. Iedereen is welkom. De tijden staan vermeld in CEST (Midden-Europese zomertijd).

Zaterdag 1 april 2023

Zaterdag 1 april, 18.00 uur CEST – zaterdagmorgenbijeenkomst

Zaterdag 1 april, 22.00 uur CEST – zaterdagmiddagbijeenkomst

Zondag 2 april 2023

Zondag 2 april 02.00 uur CEST – zaterdagavondbijeenkomst

Zondag 2 april 18.00 uur CEST – zondagmorgenbijeenkomst

Zondag 2 april 22.00 uur CEST – zondagmiddagbijeenkomst

Zie de pagina Temple Square Live Events voor informatie over plaatsbewijzen voor deelname aan een conferentiebijeenkomst in het Conferentiecentrum in Salt Lake City.

Live kijken of luisteren

Alle conferentiebijeenkomsten kunnen live in ruim zeventig talen op de pagina live-uitzendingen op ChurchofJesusChrist.org worden bekeken. De uitzendingen kunnen [in het Engels] ook op het YouTube-kanaal van de algemene conferentie worden gevolgd; en via de app Evangeliebibliotheek; en andere radio-, televisie-, satelliet- en digitale kanalen.

Later kijken of luisteren

Kort na de uitzending kunnen de boodschappen op meerdere kanalen in tekst-, audio- en videoformat on demand voor persoonlijke studie worden gestreamd. Deze kanalen zijn onder meer Evangeliebibliotheek, Evangeliemedia, het YouTube-kanaal van de algemene conferentie, de podcast General Conference en de kerktijdschriften.

Voorbereiding op de algemene conferentie

Bied kinderen en jongeren met ‘General Conference Activities for Children and Youth’ hulp bij hun voorbereiding op de algemene conferentie.

Extra bronnen

Sommige van deze informatiebronnen zijn mogelijk alleen in bepaalde talen beschikbaar.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.