Persbericht

Uitvaart president Boyd K. Packer

De uitvaartdienst voor president Boyd K. Packer, president van het Quorum der Twaalf Apostelen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, zal op 10 juli 2015 om 11.00 uur ’s ochtends in de Tabernakel op Temple Square plaatsvinden. De uitvaartdienst is open voor het publiek vanaf acht jaar.

President Packer overleed op 3 juli 2015 op 90-jarige leeftijd.

De uitvaartdienst wordt rechtstreeks uitgezonden op MormonNewsroom.org, LDS.org, KSL TV 5.2, BYUtv, BYUtv Global, BYUtv Eleven, BYUtv International, Mormon Channel en over het kerkelijke satellietsysteem. Bovendien is de uitvaart op de radio te volgen op KSL radio, BYU Classical 89 en BYU-Radio.

De begrafenis vindt na de uitvaartdienst in besloten kring  plaats op de begraafplaats van Brigham City (Utah, VS).

Er is geen mogelijkheid tot condoleancebezoek, maar condoleances kunnen wel op de officiële Facebookpagina van president Packer worden geplaatst of naar condolences@ldschurch.org worden gemaild.

In plaats van bloemen zou de familie van president Packer het op prijs stellen als er een schenking aan het FamilySearch-fonds wordt gedaan.  Schenkingen kunnen op give.lds.org/familyhistory worden gedaan.

Aanvullende hulpmiddelen

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.