Persbericht

Wereldwijde devotional voor jongvolwassenen met ouderling en zuster Holland

Heruitzending

Kijk op 8 januari 2023, samen met andere jongvolwassenen van 18–30 jaar (gehuwd of alleenstaand) naar een wereldwijde devotional met ouderling Jeffrey R. Holland van het Quorum der Twaalf Apostelen en zijn vrouw, zuster Patricia T. Holland. Ze zullen in de M. Anthony Burns Arena op de campus van de Utah Tech University in St. George (Utah, VS) een publiek van jongvolwassenen toespreken.

YA 2023 Elder Holland 01
YA 2023 Elder Holland 01
Ouderling JeffreyR. Holland en zuster PatriciaT. Holland.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Maak nu plannen om vrienden uit te nodigen en samen te komen om te luisteren naar geïnspireerde boodschappen speciaal voor jullie van een van de levende apostelen van de Heer. In Noord- en Zuid-Amerika zal de uitzending live te zien zijn op zondag 8 januari 2023 om 18.00 uur Utah-tijd. Op alle andere plekken zal de uitzending te zien zijn op zondag 15 januari, in de middag of avond.

De uitzending kan ook worden bekeken via het satellietsysteem van de kerk, op broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (twee weken lang).

Vanaf twee weken na de uitzending zullen de video-, tekst- en audiobestanden van de devotional in 41 talen te vinden zijn in de Evangeliebibliotheek onder ‘Volwassenen/Jongvolwassenen’.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.