Persbericht

Wereldwijde devotional voor jongvolwassenen met president Russell M. Nelson en zuster Wendy W. Nelson

President Russell M. Nelson van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en zuster Wendy W. Nelson spreken tot de jongvolwassenen tijdens een wereldwijde devotional op zondag 15 mei om 18:00 uur Utahtijd.

Alle jongvolwassenen van 18 tot en met 30 jaar zijn hiervoor uitgenodigd.

YA Devotional Nelson01
YA Devotional Nelson01
President RussellM. Nelson en zuster WendyW. Nelson2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Hoe is de devotional te bekijken?

Plaatselijke leidinggevenden kunnen een kijkdatum en -tijd kiezen die de jongvolwassenen in hun gebied het beste schikt.

Bekijk de uitzending van zondag 15 mei om 18:00 uur Utahtijd via het satellietsysteem van de kerk, broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (beschikbaar voor twee weken), of via YouTube (live en on demand).

De video- en audiobestanden zijn kort na de uitzending in 39 talen beschikbaar in de Evangeliebibliotheek onder ‘Jongvolwassenen’.

Zie voor meer informatie over de uitzending, waaronder streaming, beschikbare talen en ondertiteling voor slechthorenden, het uitzendschema dat enkele weken van tevoren beschikbaar is.

Voor hulp met betrekking tot satellietapparatuur en streaming raadpleegt de technisch specialist van de ring mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.