Persbericht

West End musicalster Savannah Stevenson zingt en vertelt over haar geloof

Ontmoet en luister naar haar tijdens drie bijzondere haardvuuravonden in België en Nederland

 

Savannah Stevenson is een West End (Londen) musicalster en o.a. bekend van haar hoofdrol als Glinda in de hitmusical Wicked en van haar vertolking van Maria, moeder van Jezus, in de Bijbel video’s van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Nu komt ze gedurende drie avonden in Nederland en België vertellen en zingen over haar geloof.

Stevenson werd groot gebracht in Deryshire (UK) en begon reeds op jonge leeftijd te acteren. Toen ze vijftien jaar was, werd ze toegelaten aan het prestigieuze National Youth Theatre en in 2001 begon ze les te volgen in de Guilford School of Acting, waar ze afstudeerde in 2004 met grote onderscheiding.

Op 18 november verving ze Gina Beck in de hoofdrol van Glinda in de West End productie Wicked. Ze heeft deze rol gespeeld tot 3 september 2016.

Na wereldwijde audities werd Savannah Stevenson gecast als Maria, de moeder van Jezus, in de bijbelvideo's geproduceerd door De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, die gefilmd werden in Goshen (Utah, VS).

Deze beelden werden ook gebruikt in de 2014 Kerstmis campagne "Hij is het Geschenk", die viraal ging op sociale media en 11,2 miljoen keren bekeken werd.

Tijdens deze bijzondere haardvuuravond zal zij persoonlijke spirituele inzichten uit haar leven en carrière delen. Daarnaast zal zij voor ons zingen en enige korte video's tonen!

Mis het niet!!!  

Data haardvuuravonden

  • 20 januari 2017 om 19:00 uur in het Kerkgebouw in Zoetermeer, Zegwaartseweg 47  
  • 21 januari 2017 om 19.00 uur in het Kerkgebouw in Apeldoorn, Boerhaavestraat 67
  • 22 januari 2017 om 19:00 uur in het Kerkgebouw in Antwerpen, Bergen op Zoomlaan 20, Merksem

SaveSave

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.