Onderwerp

Inentingscampagne tegen mazelen

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6210-1-3218-1,00.html

  • In 2003 heeft De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen drie miljoen Amerikaanse dollar geschonken aan een wereldwijd initiatief om kinderen in veertig landen tegen mazelen in te enten. De kerk heeft samengewerkt met het Amerikaanse Rode Kruis, de United Nations Foundation, de Centers for Disease Control and Prevention, het United Nations Children’s Fund, de World Health Organization en de International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies.
  • In 2004 heeft de kerk deelgenomen aan een inentingscampagne tegen mazelen in Madagaskar. Sommige leden van de kerk hebben een vrijwillige zending vervuld voor de inentingscampagne.
  • In 2006 heeft de kerk deelgenomen aan inentingscampagnes tegen mazelen in Angola, Ghana, Kenia, Namibië, Nigeria, Oeganda, Sierra Leone, Swaziland en Zimbabwe.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.