Onderwerp

Jeugdwerkpresidium

De kerk heeft een uitgebreid programma voor onderricht aan kinderen. Het heet jeugdwerk en het is in 1878 opgericht. Het doel is de kinderen te onderwijzen in het evangelie van Jezus Christus en ze ernaar te laten leven.
  
Het programma is voor alle kinderen van anderhalf tot elf jaar, en biedt elke zondag twee uur lang onderricht aan de kinderen terwijl hun ouders deelnemen aan hun eigen wekelijkse bijeenkomsten. Momenteel gaan er over de hele wereld meer dan een miljoen kinderen naar het jeugdwerk.
In april 2016 werd zuster Joy D. Jones als algemeen presidente van het jeugdwerk van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste dagen geroepen. Haar eerste en tweede raadgeefsters zijn respectievelijk zuster Bonnie H. Cordon en zuster Cristina B. Franco.

Voor De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen is het een prioriteit om kinderen in Gods plan te onderwijzen en hen aan te moedigen het voorbeeld van Jezus Christus te volgen.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.