Onderwerp

Jongevrouwenpresidium

De jongevrouwenorganisatie helpt ouders en priesterschapsleiders met de voorbereiding van iedere jongevrouw op het sluiten en naleven van heilige verbonden en het ontvangen van de tempelverordeningen. De organisatie bevordert de groei en ontwikkeling van iedere jongevrouw door instructie op zondag, doordeweekse activiteiten en het programma Persoonlijke vooruitgang.

Het algemeen jongevrouwenpresidium bestaat uit een presidente en twee raadgeefsters. Zij reizen geregeld om plaatselijke leiders en leden van de kerk over de hele wereld te ontmoeten en de jongevrouwen van de kerk te helpen versterken.

Zuster Elaine S. Dalton is momenteel de algemeen jongevrouwenpresidente. Haar raadgeefsters zijn zuster Mary N. Cook en zuster Ann M. Dibb. Zij zijn sinds april 2008 in functie.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.