Onderwerp

Voorlichting over neonatale reanimatie

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6211-1-3217-1,00.html

  • De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen werkt samen met landelijke en wereldwijde gezondheidsinstellingen en -ministeries. Via de kerk worden artsen en verpleegsters op vrijwillige basis uitgezonden om verloskundigen over neonatale reanimatietechnieken voor te lichten. Door die voorlichting zijn verloskundigen in staat om baby’s te redden die bij de geboorte moeite hebben met de ademhaling.
  • Door de inspanningen van de kerk hebben tienduizenden verloskundigen voorlichting gekregen.
  • In 2006 is in 26 landen voorlichting gegeven: Albanië, Argentinië, Botswana, Brazilië, Colombia, Democratische Republiek Congo, Ecuador, Egypte, El Salvador, Ghana, India, Jordanië, Libanon, Lesotho, Liberia, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Namibië, Nigeria, Paraguay, Peru, Sierra Leone, Thailand, Turkije en Oekraïne.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.