Persbericht


14 september: Vriend tot vriend-uitzending voor kinderen


De volgende aevering van Vriend tot vriend, ‘De liefde van Jezus met anderendelen’, is vanaf zaterdag 14 september 2024 te streamen. Deze aevering bevatboodschappen van president Jerey R. Holland, waarnemend president van hetQuorum der Twaalf Apostelen en het algemeen jeugdwerkpresidium, en muziek enverhalen van kinderen uit de hele wereld.  

© 2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Jeugdwerkleidsters en ouders kunnen deze video gebruiken om het leren enonderwijzen thuis en in de kerk te ondersteunen. Jeugdwerkleidsters kunnen dekinderen bijeen laten komen of de jeugdwerklessen op zondag gebruiken om deuitzending te kijken. Ouders en leerkrachten kunnen deze video eventueel terondersteuning van lessen en onderwijsmogelijkheden gebruiken. 

De uitzending is op de volgende kanalen beschikbaar: 

Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (Albanees, ASL, Cebuano, Chinees,vereenvoudigd Chinees, Deens, Duits, Engels, Europees Portugees, Fins, Frans,Hongaars, Italiaans, Japans, Kantonees, Koreaans, Nederlands, Noors,Oekraïens, Portugees, Russisch, Samoaans, Spaans, Tagalog, Tongaans,Tsjechisch, Zweeds)

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.