SLCOlympics_08.jpg
Persbericht

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen verwelkomt de aankondiging over de Olympische Winterspelen van 2034

Het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft op 24 juli 2024 de volgende verklaring uitgegeven:

‘De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen feliciteert Salt Lake City met het nieuws dat het als gaststad van de Olympische Winterspelen van 2034 is gekozen. We vieren dit nieuws en denken terug aan de gevoelens van eenheid, vrede en vriendschap die het evenement kenmerkten toen het in 2002 voor het laatst in Utah werd gehouden.

Wij staan klaar om tijdens de Olympische Spelen in 2034 ondersteuning te bieden bij het verwelkomen van sportmensen, vrijwilligers en bezoekers uit de hele wereld. De kerk zal zich tot het uiterste inzetten om Salt Lake City als gaststad waarden zoals dienstbaarheid, samenwerking en wederzijds respect te laten belichamen. Aangezien de internationale hoofdzetel van de kerk zich in Salt Lake City bevindt, zullen wij in de aanloop naar 2034 samenwerken met plaatselijke en internationale organisatoren om de wereld te verwelkomen.’

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.