De Perskamer Blog

Entertainer Donny Osmond spreker op het RootsTech 2015

De organisatie van het evenement maakt bekend dat Donny Osmond, lid van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, gastspreker zal zijn op zaterdag, 14 februari 2015.

02
"Ik kijk nu al uit naar dit opwindend evenement", zegt Osmond, die zingend het publiek entertaint voor bijna 50 jaar. "Familie en familieverhalen zijn duidelijk erg belangrijk voor mij. Dit is een kans om verbinding te maken met iets dat deel is van wie ik ben". 

In de Verenigde Staten is Donny Osmond de ster geweest in shows in Broadway en in Las Vagas. Daarnaast was hij seizoen-negen-winnaar van 'Dancing with the Stars'. Ook heeft hij miljoenen platen verkocht en was hij TV-host voor verschillende TV-shows.

De meeste mensen associeren Osmond met zijn grote muzikale familie, maar zij zijn zich niet bewust dat de Osmond ook familie-historici zijn. Zij hebben sinds 1954 familieconnecties en -verhalen verzameld en opgeschreven door middel van de Osmond Family Organization (OFO). Gestart door zijn ouders George en Olive Osmond, ondersteunt het OFO genealogisch onderzoek en verzamelt het historisch familie informatie, beschikbaar voor alle belangstellenden. 

Donny Osmond zal als eerste starten op de laatste dag van RootsTech 2015 voor een publiek dat, zoals wordt verwacht,  het grootst RootsTech publiek zal zijn ooit.

Voor meer informatie of voor aanmelding, zie  RootsTech.org.

Het Blog bladeren

Over: Deze blog wordt beheerd en geschreven door personeel van de afdeling Public Affairs van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. De informatie is betrouwbaar en nauwkeurig, maar moet niet per se worden beschouwd als een officiële verklaring van de kerk. Het doel van deze blog is om journalisten, bloggers en het publiek aanvullende context en informatie te bieden over openbare kwesties die betrekking hebben op de kerk. Ga voor officiële persberichten en uitspraken van de kerk naar de homepage van MormonNewsroom.org

Stijlgidsnotitie: Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.