Nieuwsartikel

Kerkennacht 2015

Ook De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen begroette leergierige bezoekers op 21 juni jl., de langste nacht van het jaar, in haar kerkgebouwen in Amersfoort, Arnhem en Rotterdam.

In Rotterdam werden bezoekers rondgeleid door leden van de kerk om kennis te kunnen maken met de diverse klassen, zoals Zondagsschool, Jeugdwerk, Jongemannen, Jongevrouwen, Zusterhulpverening en Priesterschap. Het doopvont en diverse schilderijen  van Jezus Christus vroegen de aandacht van menig bezoeker.

In de kapel trad een koor op onder begeleiding van Vesna Gruppmann , een welbekend violiste. Tijdens de pauzen  werd een film over het leven van Jezus Christus ten toon gesteld.

Bezoekers kregen de gelegenheid om vragen te stellen. Deze werden beantwoord door de gastheren en – vrouwen of door de zendelingen, die er tevens voor zorgden dat alle bezoekers met een CD van het Mormon Tabernacle Choir naar huis gingen.

Een volgende Kerkennacht zal gehouden worden in juni 2017, waarbij De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen weer van de partij zal zijn op verschillende grote plaatsen in Nederland.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.