Persberichten

Mormon Tabernacle Choir wint 2013 Regionale Emmy Award

Het koor won de prijs in de categorie 'Special Event Coverage - Live or Edited' met het speciale programma genaamd 'THE MORMON TABERNACLE CHOIR PRESENTS THE JOY OF SONG'. Dit een-uur-durend muzikaal optreden werd opgevoerd door het koor en de klassiek crossover-artieste Katherine Jenkins uit Wales.

Deze speciale presentatie vierde het feit dat muziek centraal staat en universeel is in het dagelijks leven van een ieder. Opgenomen in juli 2012 in Salt Lake City, stelde men het 360 leden tellende Mormon Tabernacle Choir en Katherine Jenkins ten toon. Katherine Jenkins bracht een scala van liederen ten gehoor, inclusief 'I Could Have Danced All Night', 'La Vie En Rose' en een krachtige uitvoering van de Welse lofzang 'Cymru Fach' ('Dearest Wales'). Als een speciaal hoogtepunt danste Katherine Jenkins, deelnemer en winnaar van het programma 'Dancing with the Stars', dat enorm populair is in de Verenigde Staten, de paso doble op de muziek van 'Espana Cani' (Spaanse zigeunerdans). Verscheidene artiesten, muziekschrijvers en -liefhebbers droegen bij door te verklaren hoe muziek een plaats in hun hart verworven heeft.

BYU Broadcasting won verschillende andere Emmy Awards.

Voor het complete nieuwsbericht, klik hier.

 

 

 

 

 

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.