Nieuwsartikel

Mormonen bereiden zich op wereldwijde conferentie voor

Op 25 maart en 1 en 2 april zullen leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in de hele wereld bijeenkomen om instructie van hun leiders te ontvangen.

 

De wereldwijde conferentie wordt in Salt Lake City (Utah, VS) gehouden.  De leidinggevenden behandelen evangeliebeginselen en actuele kwesties. Zij brengen boodschappen van inspiratie en goede raad. De conferentietoespraken worden via satelliet en het internet wereldwijd in ongeveer tachtig talen uitgezonden. De toespraken worden in 94 talen vertaald, zodat de ruim vijftien miljoen leden van de kerk ze kunnen lezen. In Europa telt de kerk meer dan een half miljoen leden.

De deelnemers kunnen hun mening over de conferentie op sociale media kwijt via de hashtag #LDSconf of door op @LDSchurch te posten.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.