Persbericht

Nieuw gebiedspresidium Europa in functie getreden

Sinds 1 augustus 2021 is ouderling Massimo De Feo de nieuwe president van het gebied Europa van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Ouderling Erich W. Kopischke is zijn eerste raadgever en Rubén V. Alliaud zijn tweede raadgever.

EuropeArea Presid_2021
EuropeArea Presid_2021
Het nieuwe gebiedspresidium Europa per 1 augustus 2021. V.l.n.r.: ouderling Erich W. Kopischke, eerste raadgever; ouderling Massimo De Feo, president; en ouderling Rubén V. Alliaud, tweede raadgever. © 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

Ouderling De Feo verklaarde toen hij aantrad: ‘De toekomst ziet er rooskleurig uit op het zekere pad van de Heer.’ Hij voegde daaraan toe: ‘We willen het goede nieuws van het evangelie aan al Gods kinderen vertellen. We nodigen al zijn kinderen uit om deel te hebben aan de vreugde die het evangelie brengt.’ Ouderling De Feo is op 14 december 1960 in het Italiaanse Tarente geboren. Hij trouwde in augustus 1984 met Loredana Galeandro. Zij zijn de ouders van drie kinderen.

Ouderling Erich W. Kopischke komt uit Duitsland en dient de mensen in het gebied Europa al vele jaren.  Hij is nu de eerste raadgever in het presidium. Hij zei: ‘In moeilijke tijden leren we dat we ons voor kracht tot de Heer moeten wenden. Geloof in de Heer is een zekere belofte van een mooie toekomst.’

Ouderling Rubén V. Alliaud, het nieuwe lid van het gebiedspresidium Europa, is geboren en getogen in Buenos Aires (Argentinië). Hij zal de functie van tweede raadgever in het presidium vervullen. Hij merkte op: ‘Als we op de Heer vertrouwen, spreekt Hij vrede tot onze ziel en leidt Hij ons door moeilijke tijden. Ik weet zeker dat de Heer zijn kinderen kent en Hij wil dat zij de zegeningen van het herstelde evangelie genieten.’

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.