Persbericht

Nieuwe app en nieuw gedeelte in Evangeliebibliotheek, speciaal ontwikkeld voor kinderen

Voor het eerst heeft de Evangeliebibliotheek een gedeelte voor kinderen. Het nieuwe gedeelte, dat Kinderen heet, staat onder Doelgroepen in de Evangeliebibliotheek. Het is zowel online als in de app beschikbaar. Kinderen vinden er verhalen, video’s en interactieve activiteiten. Het bevat ook hulpmiddelen voor ouders en jeugdwerkleerkrachten voor wekelijkse jeugdwerk- en thuisavondlessen.

children gospel library 01
children gospel library 01
De Evangeliebibliotheek bevat nu een gedeelte voor kinderen met verhalen, video’s en interactieve activiteiten.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Tot nu toe was de Evangeliebibliotheek vooral op volwassenen gericht, en bevatte die geen apart gedeelte met materiaal voor kinderen. Deze nieuwe digitale bron is zo ontwikkeld dat kinderen de content zelf kunnen navigeren, en ziet er dankzij de illustraties en kindvriendelijke knoppen erg uitnodigend uit.

Algemeen jeugdwerkpresidente Camille N. Johnson zegt: ‘We zijn ervan overtuigd dat de content voor kinderen in de Evangeliebibliotheek het geloof van uw gezin in de Heiland Jezus Christus zal versterken. Het materiaal bevestigt dat we kinderen van onze hemelse Ouders zijn, en zal u helpen om de Geest thuis uit te nodigen.’

children gospel library 02
children gospel library 02
Het nieuwe gedeelte Kinderen in de Evangeliebibliotheek is zo ontwikkeld dat kinderen de content zelf kunnen navigeren, en ziet er dankzij de illustraties en kindvriendelijke knoppen erg uitnodigend uit.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Wat bevat het gedeelte Kinderen?

Kinderen vinden er de volgende categorieën:

In sommige talen is meer materiaal beschikbaar. In het Engels is alles beschikbaar.

children gospel library 03
children gospel library 03
Navigeer naar het gedeelte voor kinderen door op uw computer of smartphone naar de homepage van de Evangeliebibliotheek te gaan. Klik op Doelgroepen. Klik vervolgens op Kinderen.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Navigeer naar het gedeelte voor kinderen door op uw computer of smartphone naar de homepage van de Evangeliebibliotheek te gaan. Klik op Doelgroepen. Klik vervolgens op Kinderen. Dan krijgt u de content te zien.

Nieuwe app ‘Gospel for Kids’ in het Engels, Spaans en Portugees

Naast de Evangeliebibliotheek is er ook content voor kinderen in de nieuwe app ‘Gospel for Kids’ [Evangelie voor kinderen] te vinden. Die bestaat uit vier hoofdgedeelten: Scripture Stories [Verhalen uit de Schriften], Coloring Books [Kleurboeken], Sing Along [Zing mee] en More Activities [Meer activiteiten]. Dankzij het kleurrijke, eenvoudige ontwerp van de app kunnen kinderen die zelf navigeren.

children gospel library 04
children gospel library 04
Gospel for Kids bestaat uit vier hoofdgedeelten: Scripture Stories [Verhalen uit de Schriften], Coloring Books [Kleurboeken], Sing Along [Zing mee] en More Activities [Meer activiteiten]. Coloring Books bevat 21 kleurboeken met platen over verschillende evangelie- en kerkthema’s, zoals de Schriften, zendelingen en dienen.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

‘De app Gospel for Kids is een geweldig nieuw hulpmiddel dat kinderen met het evangelie van Jezus Christus verbindt’, aldus algemeen jeugdwerkpresidente Camille N. Johnson. ‘Ouders en kinderen die zoeken naar materiaal dat hen helpt om als gezin op het verbondspad te blijven, zullen er veel aan hebben. Dankzij de muziek, verhalen en activiteiten zullen onze dierbare jeugdwerkkinderen de Geest kunnen voelen.’

children gospel library 05
children gospel library 05
Met de app Gospel for Kids kunnen kinderen het evangelie zelf bestuderen. Ze vinden er ook hulpmiddelen om anderen over het evangelie te vertellen.2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

De app is momenteel in het Engels, Spaans en Portugees voor iOS en Android beschikbaar. Sommige Android-functies zijn nog in ontwikkeling, maar worden later dit jaar uitgebracht.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.