Nieuwsartikel

Nieuwe bisschap geroepen te Sint-Niklaas

Onlangs werd een nieuwe bisschap aangesteld in de wijk Sint-Niklaas in de ring Antwerpen. De nieuwe bisschop is Marc Heeren. Marc is geboren in 1963 en is lid van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen sinds 2009. Voordien was hij reeds raadgever in het ouderlingenquorumpresidium, president van het ouderlingenquorum en raadgever van de bisschop. Hij is getrouwd met zuster Hafida Heeren-Issa Temsamani (momenteel tweede raadgeefster in het jongevrouwenpresidium van de ring Antwerpen).

 

Eerste raadgever is Patrick D’Hooge. Hij heeft reeds roepingen vervuld als jong-volwassenen verantwoordelijke in het district Gent, hogeraadslid van de ring Antwerpen, bisschop van de wijk Sint-Niklaas, jongemannenadviseur en raadgever van de bisschop in dezelfde wijk.

Tweede raadgever is Fernando Ungaro. Hij diende als voltijdszendeling in de Utah Provo Zending in 2003-2005. Daarna was hij assistent van de wijkadministrateur in de Columbus Ohio 1st Ward YSA en later jongemannenadviseur, raadgever in het ouderlingenquorumpresidium en zondagsschoolleerkracht in de wijk Sint-Niklaas.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.