Nieuwsartikel

Pakketjes voor daklozenopvang Breda

Eind december organiseerde de zustershulpvereniging van de wijk Breda haar maandelijkse activiteit. Het doel was om in de kerstmaand iets voor plaatselijke daklozen te doen. Besloten werd om pakketjes samen te stellen. 

 

Door middel van inschrijflijsten werden vooraf artikelen ingezameld door de zusters van de wijk. De bijeengebrachte artikelen werden tijdens de activiteit in kleurrijke tasjes gedaan. In de tasjes zaten toiletartikelen (zoals tandpasta, tandenborstel. zeep, handcrème), levensmiddelen (zoals water, mueslirepen, fruitcocktail, chocolade) en een bordje met zelfgebakken muffins en brownies. Ook een kerstverhaal maakte onderdeel uit van de inhoud. In totaal werden 40 tasjes samengesteld. 

Het bestuur van de zustershulpvereniging heeft op 29 december de tasjes overhandigd aan de daklozenopvang van de Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO) in Breda. Een medewerker heeft de tasjes hartelijk in ontvangst genomen. Ze zijn diezelfde avond nog uitgedeeld.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.