Persbericht

Savannah Stevenson getuigt en zingt over haar geloof en carrière

De haardvuuravonden in Zoetermeer, Apeldoorn en Antwerpen met musicalster Savannah Stevenson zijn goed bezocht geweest. Bezoekers kregen een heel persoonlijke kant van de gastspreekster te zien.

Savannah gaf zelf aan een rolmodel te zijn voor (jonge) vrouwen en dat iedereen uiteraard de glamour uit haar carrière kent, maar zelden of nooit de tegenslag die haar leven ook kende. Ze vertelde trots dat ze reeds twee koninginnen heeft ontmoet: Queen Elizabeth, koningin van Engeland en Julie Andrews, koningin van de musical. Savannah heeft al opgetreden voor beroemde mensen zoals de Beckhams. Maar ze heeft ook moeilijke periodes gekend. 

 

Zo vertelde ze dat ze de ene avond nog op de planken stond met een schitterende rol in de musical Mary Poppins en het de dag nadien einde contract was en zij aan het werk ging in een callcenter waar haar eerste opdracht was… bestellingen noteren voor tickets van Mary Poppins.

Savannah gaf mee dat ze vaak ups en downs in haar leven heeft gehad waarbij telkens als het moeilijk ging, ze toch staande bleef dankzij haar geloof en hoe, soms heel verwonderlijk, dan de mooiste dingen in haar leven gebeurden.

Haar getuigenis is een sterk en opbouwend levensverhaal waar iedereen kracht uit kan putten. Hoe moeilijk het ook gaat, er is altijd een keerzijde aan de medaille. Omgekeerd geldt dat ook: wanneer iedereen slechts de mooie kanten ziet van iemands leven, is het vaak onbelicht hoe moeilijk het soms is voor die persoon.

Savannah verblijdde bezoekers tijdens haar verhaal ook enkele keren met haar prachtige stem, waarmee ze enkele liedjes zong die voor haar een speciale betekenis hebben. Ze deelde ook haar gevoelens tijdens de opnames van de bijbelvideo’s en hoe haar dat voor de rest van haar leven zal bijblijven omdat ze op vele momenten voelde dat, hoewel ze een actrice was tijdens de opnames, ze tegelijk voelde dat ze de waarheid uitbeeldde.

Alle aanwezigen waren enthousiast en ontroerd tegelijk door dit wonderlijke verhaal.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.