Mormon Newsroom
Persberichten

Reizende zingende zendelingen

Op 11 april 2015 zullen vier jonge zendelingen uit het buitenland een boodschap van muziek en het gesproken woord ten gehore brengen in Rotterdam. Schotse zendeling Elder Benjamin Hunter kwam met het idee om de boodschap van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen te verwerken in een muzikale opvoering. Samen met drie andere zendelingen brengen ze deze opvoering naar alle liefhebbers van muziek in Nederland en Vlaanderen. Het is de ideale gelegenheid om vrienden en familie leden een avond mee naar het kerkgebouw te nemen om kennis te maken met wat leden van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen geloven.

Zaterdag 7 maart 2015 is de try-out van de opvoering uitgevoerd in Zoetermeer. 169 mensen hebben kunnen genieten van de opvoering en de reacties achteraf waren uiterst positief. U kunt zelf naar een voorproefje luisteren.

 

De reizende zingende zendelingen zullen te beluisteren zijn op de volgende locaties (data zijn onder voorbehoud). Alle voorstellingen beginnen om 19.00 uur.

Rotterdam      – 11 april 2015 (Oosteinde 73, Rotterdam)

Amsterdam     – 9 mei 2015 (Zaaiersweg 17, Amsterdam)

Antwerpen      – 6 juni 2015 (Bergen op Zoomlaan 20, Merksem)

Groningen       – 11 juli 2015 (Paterswoldseweg 531, Groningen)

Apeldoorn       – 19 september 2015 (Boerhaavestraat 62, Apeldoorn)

Eindhoven       – 24 oktober 2015 (De Koppele 1a, Eindhoven)

Utrecht           – 28 november 2015 (Prinses Irenelaan 51a, Utrecht)

 

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.