SeniorMission_01.jpg
Persbericht

Speciale devotional voor oudere echtparen en alleenstaanden

Er zijn veel mogelijkheden om een seniorzending te vervullen.

Op zondag 9 juni, van 18.00 tot 19.30 uur Midden-Europese tijd houdt het presidium van het gebied Europa-Midden een speciale devotional voor alle kerkleden van 50 jaar en ouder in het gebied.

Op de devotional vernemen leden wat de verschillende mogelijkheden tot zendingswerk zijn, hoe flexibel de tijdsduur van een zending is, welke aanzienlijke financiële hulp er voor alle oudere zendelingen beschikbaar is, en hoe men zich voor een zending opgeeft.

Profeten en apostelen van de kerk hebben gezegd dat er behoefte is aan veel meer oudere echtparen en alleenstaanden die een zending willen vervullen. Ze hebben ook een breed scala aan mogelijkheden voor zendingswerk door ouderen beschikbaar gesteld en hindernissen weggeruimd die velen er in het verleden van weerhielden om op zending te gaan.

Deelnemen

  • Fysiek: De devotional vindt in het Engels plaats in het gebiedskantoor Europa-Midden (Berner Str. 119, 60437 Frankfurt am Main).
  • Online: De leden in het gebied Europa-Midden kunnen een live-uitzending bekijken die in 19 talen vertolkt wordt: Albanees, Armeens, Bulgaars, Duits, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Nederlands, Oekraïens, Pools, Roemeens, Servisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Turks.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.