Persbericht

Succesvol open huis nieuw kerkgebouw Zwolle

Het kerkgebouw aan de Mozartlaan 8 te Zwolle van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste dagen is op zaterdag 16 april feestelijk geopend. Na de officiële opening werd het startsein gegeven voor het open huis. Ruim 100 bezoekers hebben deze dag aangegrepen om het kerkgebouw te bezichtigen en te ervaren hoe leden van deze kerk samenkomen en welke activiteiten er plaatsvinden voor jeugd en volwassenen.
Onder de ballonnenboog werd het kerkgebouw officieel geopend door het doorknippen van een prachtig lint. Symbolisch werd de “gouden “sleutel voor een mooie toekomst door de regionale kerkleiders overhandigd aan de plaatselijke leiders van deze kerk. President Hulleman (regionale kerkleider Noord Nederland) ‘We hebben 21 jaar een goed onderkomen gehad in het kantoorpand ‘De Dommel’, maar dit gebouw zal voor de mensen beter toegankelijk en herkenbaar zijn als kerk.’
Bezoekers van het open huis waren erg enthousiast over het warme ontvangst en uitleg over De kerk van Jezus Christus door de leden. Nieuwsgierigheid over hoe het gebouw er nu van binnen uit ziet speelde bij verschillende bezoekers natuurlijk ook een rol, daar het gebouw recentelijk grondig is gerenoveerd. Bijzonder was het ook om bezoekers te mogen ontvangen die 40 jaar geleden betrokken waren bij de bouw van dit kerkgebouw.
Lisette Dallinga

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.